Verjaardagsoutbox

15 juni 2012, 20:27
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Verjaardagslijst”
Subject: Verjaardag

Heeeeeeeeeeeey vrienden, familie en (oud-)collega’s!
De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur en dat kan maar 1 ding betekenen: Roel is jarig! En omdat ik dit jaar dertig (30, The Big 3-0.) word, heb ik besloten er nu eens echt werk van te maken (in tegenstelling tot vorig jaar, nou ja, toen was ik natuurlijk wat te laat met uitnodigingen en zo; volop zomer, niet zo handig..:-( kwam natuurlijk ook wel door dat gedoe met Claris, nou ja, doet er ook niet toe).
Daarom geef ik dus op zaterdag 2 juli een feestje in mijn (niet meer zo heel, maar toch nog vrij) nieuwe huisje. Aanvang is rond een uur of acht, maar ook nachtelijk bezoek wordt op prijs gesteld:P.
Als het een beetje weer is, kunnen we misschien nog naar het park verplaatsen, of naar het dakterras, maar dat moet ik dan even met de huisbaas overleggen – die neemt alleen zijn telefoon niet op…
Nog even alle vitale informatie op een rijtje bundelen:
Datum: 2 juli
Tijdstip: van 20:00 tot ??????? (wie zal het zeggen? Tot de politie komt?)
Adres: Van der Boogstraat 3bis (bovenste bel, hard drukken!)
Cadeauwens: eigenlijk niets, maar een kleine bijdrage aan het feest wordt natuurlijk erg op prijs gesteld.

O ja, het vinden van een parkeerplek is echt een crime nu, met al die opbrekingen en omleidingen, dus als je met het OV kunt komen: DOEN. Bus 7 en 9 stoppen bijna voor mijn deur (Halte Van Wattum-plein) en rijden tot Heel Laat.
Mensen die willen blijven slapen in mijn crib zijn natuurlijk van harte welkom, maar laat even weten of je komt en neem zelf iets van een matje of een slaapzak mee. En natuurlijk geldt ook hier: vol = vol;-)

Laat even weten of je komt (ivm inkopen) en hopelijk tot de tweede juli.

Groeten en kussen,
Roel

15 juni 2012, 21:01
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Marieke” (mariekjuuuhhhh86@hotmail.com)
RE: Verjaardag

Heeey Riek, snap ik toch! Waar gaan jullie naartoe? Naar de zon zeker weer? Lekker, hoor. Ik blijf dit jaar lekker een jaartje thuis, ook wel eens fijn:P
Laten we dan als jullie terug zijn weer eens bellen om wat af te spreken. Hoe lang is dat wel niet geleden intussen?!?!
Ciao, R.

15 juni 2012, 21:04
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Bas Kantoor” B.van.eijden@logisticsonline.nl
RE: Verjaardag

Ha Bas, dank voor je reactie. En geeft niks hoor, je oma wordt maar 1x 89 – tenminste, dat hoop je;-)
Ja, ik vond het zelf ook wel een mooie gelegenheid om het hele oude team nog eens bij elkaar te krijgen. Ik merk toch dat het een beetje begint te verwateren, wat helemaal niet gek is (of een verwijt aan jullie!), maar zo gaan die dingen gewoon.
Hoe is het daar? Ik las op Facebook dat Julia ook weg is nu, dat zullen jullie wel jammer vinden;-)))) Het blijft toch triest, zo’n downsizing.
Met mij verder alles okee, druk met m’n nieuwe huisje – plinten leggen, lampen ophangen, van die kleine dingetjes. En solliciteren natuurlijk! Lastig hoor, iedereen aast op dezelfde baantjes en probeer dan maar eens op te vallen, als Havo-klantje zonder vervolgopleiding. Nou ja, er komt vast binnenkort weer iets moois voorbij.
En anders kom ik gewoon lekker terug bij jullie! (Geintje, wees niet bang).
Bel je als je weer eens in de stad bent? Doen we een biertje, of 2, of 3…
Zie je, groeten aan iedereen daar!
Roel

15 juni 2012, 21:09
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Joey Kantoor” (J.Palenapessy@logisticsonline.nl)
FWD: Mail Delivery System

He rukker, is je e-mailbox vol? Ik krijg een foutmelding. De uitnodiging voor m’n feestje staat eronder. Of ben je er ook uitgegooid? Nou ja, ik sms je anders wel. Laterrrr.

15 juni 2012, 21:10
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Joey Kantoor” (J.Palenapessy@logisticsonline.nl)
FWD: Mail Delivery System

Nou, er is echt iets mis hoor (denk trouwens niet dat je dit leest, maar toch).

15 juni 2012, 21:15
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Papa & Coby” (Janencoby@casema.nl)
RE: Verjaardag

He Pa,
Hoezo nit?
Ik verwacht je gewoon hoor, en Coby ook.
Gr. Roel.

15 juni 2012, 21:17
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Esmee” (Esmeevercouteren@gmail.com)
RE: Verjaardag

Dag Es,
Weet je het echt niet meer? Denk even heel goed na…
Nee?
Havo 4?
Meneer Callebaut?
We zaten nota bene bij twee vakken naast elkaar (ook bij Natuurkunde, maar daar kwam je niet zo vaak), omdat jij niet langer naast Esther mocht zitten, weet je nog? En op het eindexamenfeest zag ik je steeds naar me kijken, dat leek me op een gegeven moment toch ook geen toeval meer. Je gaat mij niet vertellen dat dat echt alleen was omdat ik dat shirt met ‘I’m a motherfucker and I like it’ aan had.
(Dat shirt heb ik nog steeds, maar ik doe het niet zo vaak meer aan).
Maar nu de vraag: kun je de tweede? Zou ik geweldig vinden. Er komen verschillende mensen uit die klas.
X
Roel.

PS
Voel je nergens toe verplicht.

15 juni 2012, 21:20
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Papa & Coby” (Janencoby@casema.nl)
RE: RE: Verjaardag

Ja, tuurlijk heb ik mama uitgenodigd!

15 juni 2012, 21:23
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Bas Kantoor” B.van.eijden@logisticsonline.nl
RE: RE: Verjaardag

Heeee Gianni,
Zie die reactie van Bas op mijn uitnodiging dan! Fakking netjes en alles. Helemaal blij dat ie uitgenodigd. Wat een kneus is het toch, volgens mij is ie op kantoor ook nog steeds dezelfde droplul. Was ie al toen ik er nog werkte, kun je nagaan;-)))
Jij komt toch wel? Laat effe weten, dan koop ik een paar kratjes extra…!
Boks, R.

PS
Heb je een nieuw nummer? Ik probeerde je vorige maand te bereiken maar kreeg een of andere vrouw aan de lijn. Je bent toch niet stiekem getrouwd he?!

15 juni 2012, 21:39
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Bas Kantoor” B.van.eijden@logisticsonline.nl
RE: RE: Verjaardag

Beste Bas,

Mijn oprechte excuses voor de vorige mail. Laat mij het uitleggen.
Ik heb het altijd erg moeilijk gevonden om met Gianni op te schieten, dat weet jij ook nog wel (denk alleen al aan het Tandpasta-Incident, februari 2003).
Het leek volstrekt onmogelijk om met hem te “levelen” en daar leed ik zeer onder – intensieve groepstherapie in het AMC 2004-2006 en individuele gesprekstherapie 2006-heden. Je zult mij niet horen zeggen dat Gianni de reden voor mijn vertrek was – dat waren immers bezuinigingen (jij weet er alles van) – maar de hele situatie heeft zeker meegespeeld in mijn volgens sommigen ietwat tegenvallende resultaten bij Logistics Online. De enige manier om aansluiting bij Gianni te vinden, destijds, was jou belachelijk maken. Dat deed hij zelf ook veelvuldig. Vandaar.
Hopelijk heb ik de lucht hiermee geklaard en veel plezier op je oma’s verjaardag – feliciteer haar van me!

Met geschrokken groet,
Roel.

PS
Misschien is het beter om bovenstaande niet tegen Gianni te zeggen. Ik reken op je discretie!

15 juni 2012, 22:00
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Esmee” Esmeevercouteren@gmail.com
RE:RE: Verjaardag

Hai Es,
Dat snap ik heel goed.
Maar wat is tijd?
Tijd is als zand dat onophoudelijk door onze vingers glijdt, zeg ik wel eens.
Ik heb de afgelopen twaalf jaar nogal veel gedaan, te veel om hier allemaal op te noemen ben ik bang :). Maar ik vertel het je graag eens, op de 2e, of op een rustiger moment misschien.
Ik ben ook heel erg benieuwd hoe jouw leven verder gelopen is. Je neemt je dan voor om contact te houden, maar in de praktijk komt het er nooit van…
Als je wilt weten waar ik tegenwoordig zo’n beetje mee bezig ben, kun je me volgen op Twitter. En er staat ook al een tijdje een vriendschapsverzoek open op Facebook, ik denk dat je dat even over het hoofd hebt gezien.
Laat me weten wat je besluit – als je van ver moet komen: er is een mogelijkheid tot overnachten.
Dag,
Roel.

PS
Op een matrasje, bedoel ik natuurlijk.

15 juni 2012, 22:07
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Papa & Coby” (Janencoby@casema.nl)
RE:RE:RE: Verjaardag

Sorry dat ik het zo zeg, maar dat vind ik echt een BELACHELIJKE REDEN.
En ja, ik weet wel dat mama en Coby het niet zo goed met elkaar kunnen vinden. En ja, ik weet ook van dat gedoe in de sauna toen.
Maar jullie hoeven toch niet nog een keer met elkaar te trouwen? Je hoeft alleen maar heel even met elkaar in dezelfde ruimte te zijn.

Of laat Coby anders thuis.

15 juni 2012, 22:13
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Esmee” Esmeevercouteren@gmail.com
RE:RE:RE: Verjaardag

Lieve Esmee,
Dat was helemaal niet de bedoeling – ik wilde alleen maar aardig zijn.
Nou ja, van mij zul je geen last meer hebben; beloofd!
Dacht dat je het ook gewoon gezellig zou vinden, oude tijden die herleven… Sorry als dat anders overkwam.
Ik zeg geen Vaarwel maar Tot ziens,
X
Roel

O ja, heb je voor mij misschien de e-mailadressen van Esther, Naomi (de Graaff, die blonde met de beugel) en Annemarie (iets met Bouw- huis of -man?). Alvast bedankt!

15 juni 2012, 22:36
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Andy van Garderen” info@rottweilertraining.nl; “Dirk Kraakman” feyenoordtillidie1963@zonnet.nl; “Meneer en Mevrouw Klaassens” hendrikklaassens@kabelfoon.nl
Subject: Verjaardag

Beste Buren,
Graag stel ik mij – na wat toevallige ontmoetingen op de trap en in de lift – nog even officieel aan jullie voor.
Mijn naam is dus Roel, ik ben 29 jaar en ik woon nu sinds een maand of twee op 3bis. Hopelijk gaan we een fijne tijd tegemoet met elkaar in de Van der Boogstraat.
Alle vertrouwen!
Nu de reden van mijn e-mail: over enkele weken word ik alweer dertig jaar, en daarom vier ik een klein feestje. De feestelijkheden zijn gepland op 2 juli vanaf een uurtje of acht. Een echte eindtijd is er niet, maar ik vermoed dat om een uur twaalf ook de echte feestgangers wel zullen vertrekken. Mochten jullie desalniettemin last hebben van de muziek of anderszins overlast ervaren: bel gerust even aan, dan regel ik het. Of bel me op mijn mobiel: 06-13745873.
Vanzelfsprekend zijn jullie ook bijzonder welkom om een biertje te komen drinken!

Vriendelijke groet,

Roel van Toren

PS
Andy, jouw verzekeraar heeft mij vandaag gebeld. Ik denk dat we er wel uitkomen, hoor!

15 juni 2012, 22:59
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Papa & Coby” (Janencoby@casema.nl)
RE: RE:RE:RE: Verjaardag

Ik wil gewoon dat 1 keer in mijn leven alle belangrijke mensen tegelijk zien, is dat zo gek?

15 juni 2012, 23:47

16 juni 2012, 00:11
From: “Roel van Toren” Roelvantoren@gmail.com
To: “Lysan Kamphuis” (lysan.kamphuis@hotmail.com)
Fwd: Verjaardag

Hoi Lysan,
Je was denk ik al een beetje verrast door onderstaande uitnodiging, of niet? We hebben elkaar nu al denk ik twee jaar niet gezien en daarvoor hadden we ook niet echt veel contact – tenminste, niet dat ik me herinner.
Ik zal het maar eerlijk zeggen: de uitnodiging was een typisch voorbeeld van Foutje, bedankt. Je weet dat ze in Gmail nu het adres aanvullen wanneer je begint met typen? Nou, ik was op zoek naar het adres van Laura – je weet wel. En toen tikte ik per ongeluk het jouwe in.
Sorry, ik hoop dat je niet al te beledigd bent (en als je toch wil komen, hou ik je natuurlijk zeker niet tegen!).
Gr,
Roel

16 juni 2012, 00:17
From: “Roel van Toren” (Roelvantoren@gmail.com)
To: “Gianni van Hout” (signorgianni4theladies@gmail.com)
CC: “Gianni van Hout” (g.van.hout@logisticsonline.nl)
RE: Verjaardag

Tof man, daar ben ik echt blij om! Ik zal groots voor je inkopen;-)))
Blijf je ook tukken? (als je niet met de lekkerste chick van het feest naar huis gaat, natuurlijk).
Ik ben aan het mailen als een gek – heb Bas net een mail gestuurd die voor jou was bedoeld. SICK.
Ik ga lekker aan het bier en jij gaat naar bed, want een van ons moet morgen vroeg op, en ik ben het niet!
Later ouwe.

16 juni 2012, 02:41
From: “Roel van Toren” (Roelvantoren@gmail.com)
To: “Papa & Coby” (Janencoby@casema.nl)
RE:RE:RE: Verjaardag

Coby kan de blafhoest krijgen. Maar dat weet ze al eentijdje!!!!111!1!

16 juni 2012, 03:48
From: Roel van Toren Roelvantoren@gmail.com
To: Andy van Garderen info@rottweilertraining.nl
RE: Verjaardag

Denk maa niet dat ik ban voor je bent, vriendt!

Frank Heinen (1985) schrijft columns, recensies, verhalen, artikelen, interviews. Hij is bijna dagelijks te lezen op Hpdetijd.nl, en verder in Vrij Nederland, nrc.next, De Muur en Hard Gras. Ooit, ooit, ja ooit schrijft hij een fijne roman. En misschien wel meer. Hoopt-ie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s