Passionate Platform vernieuwt en zoekt een redactie

Passionate Platform – de online voortzetting van Passionate Magazine – vernieuwt, vanbinnen en vanbuiten. Wat er blijft? Recensies, interviews, proza, poëzie en alle andere vormen van tekst, beeld en geluid rond literatuur. Wat er verandert? Het uiterlijk van de website en de redactie. Aan dat eerste wordt op dit moment hard gewerkt. Voor het tweede zijn we op zoek naar jou!

Wil jij je ontwikkelen op het gebied van recensies schrijven, interviewen, bloggen over literatuur of een andere (nieuwe) rubriek op het Platform vullen? Of wil je meedenken over de vernieuwing van het Platform en bijdragen aan de beeld- of eindredactie? Passionate Platform is op zoek naar jonge, enthousiaste en talentvolle beeld-, eind- en schrijvende redacteuren.

Heb je interesse in een functie als redacteur van Passionate Platform? Stuur een mail waarin je jezelf in max. 350 woorden voorstelt en uitlegt wat je op het Platform zou willen doen, voorzien van een kort cv. Stuur een eerder geschreven artikel van jouw hand mee.

Ook auteurs van proza en poëzie zijn nog altijd nadrukkelijk uitgenodigd om hun teksten op te sturen naar Passionate Platform. Voor meer informatie of als je wilt solliciteren kun je contact opnemen met Merel Jansen: merel@passionatebulkboek.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s