Write Now! 2016

Ben jij tussen de 15 en 24 jaar oud, en wil je je schrijfcarrière een zetje geven? Doe dan mee aan Write Now!, dé schrijfwedstrijd voor jongeren. 

Inschrijven voor Write Now! kan tot 1 april. De vorm van je tekst is vrij: je kunt een verhaal, gedicht, songtekst, theatertekst of column insturen, zolang het de 2000 woorden niet overschrijdt. In april en mei worden alle deelnemers uitgenodigd voor de prijsuitreiking in hun regio, waar bekendgemaakt wordt wie als nummers een, twee en drie met respectievelijk  250, 125 en 75 euro aan boekenbonnen naar huis gaan.

Het juryrapport wordt opgesteld en voorgelezen door de juryvoorzitters van de voorronden. Voor de Nederlandse regio’s is dat dit jaar Rebekka de Wit, voor de Vlaamse regio’s Lize Spit, die in 2013 zelf de jury- en de publieksprijs van Write Now! won (lees ook een fragment uit haar debuutroman, die aanstaande zaterdag verschijnt). De winnaars van de eerste prijs bij de voorronden gaan door naar de finale op 26 juni in Rotterdam, waar ze kans maken op een MacBook, een schrijfopleiding en eeuwige roem. Naast Lize Spit, werd de wedstrijd eerder gewonnen door Maartje Wortel, Niña Weijers en Vincent van Meenen. Inschrijven kan via de site van Write Now!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s