Letterkunde in Arnhem

Beeld: Helen Weeres

Podium Letterkunde. Wat ooit begon vanuit de urgentie aan zij die het verdienden een podium te bieden om hun hersenspinsels ten gehore te mogen brengen, groeide uit tot één van Gelders grootste literaire podia.

Tijdens Letterkunde zijn schrijvers, dichters, rappers, taalkunstenaars en muzikanten te horen, maar bij tijd en wijle ook grafisch kunstenaars, vuurspuwers, levensgrote koelkastpoëzie, dansers en performance artiesten te aanschouwen.

Op zaterdagavond 6 februari vindt in de bovenruimte van boekhandel Hijman en Ongerijmd in Arnhem de eerstvolgende Letterkunde plaats met onder meer de artiesten Teddy Tops, Yannick Moyson (BE), Gino van Weenen, Fenna van der Goot en Jesse Laport. Dit belooft een hoogstaand, talig, ritmisch en muzikaal evenement te worden!

Aanvang: 20:00
Locatie: Boekhandel Hijman Ongerijmd
Adres: Grote Oord 15, 6811GA, Arnhem
Entree: €2,50
Consumptie: Een schijntje
Pinnen: Kan
Bijzonderheden: Zijingang boekhandel

Een gedachte over “Letterkunde in Arnhem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s