Passionate Platform zoekt recensenten!

Passionate Platform biedt, in samenwerking met schrijfwedstrijd Write Now! en Geen Daden Maar Woorden Festival, het podium aan jonge en getalenteerde schrijvers. Het Platform publiceert ingezonden proza en poëzie, evenals boekrecensies, interviews met schrijvers en nieuwsberichten over literatuur. Ook zoeken we naar originele initiatieven zoals de serie Beeldverhalen en de reeks Literaire Bestemmingen.

Hiervoor werken we met een kernredactie, en deze redactie is op zoek naar jou! Heb jij een scherpe pen, en weet jij een onderbouwd oordeel te formuleren over (literaire) kwaliteit? Heb jij originele ideeën over de inhoudelijke vormgeving van het Platform? En vind je het daarbij leuk om je te blijven ontwikkelen op het gebied van recenseren, interviewen of verslaglegging van bijvoorbeeld literaire evenementen? Passionate Platform is op zoek naar talentvolle schrijvers.

Heb je interesse in een functie als recensent bij Passionate Platform? Stuur dan een mail waarin je jezelf in maximaal 350 woorden voorstelt en uitlegt wat je op het Platform zou willen doen. Daarnaast ontvangen we graag een kort cv, en twee eerder geschreven artikelen van jouw hand.

Ook auteurs van proza en poëzie zijn van harte uitgenodigd om hun teksten in te zenden voor publicatie op Passionate Platform. Je kunt reageren via het volgende e-mailadres: elske@passionatebulkboek.nl.

2 gedachtes over “Passionate Platform zoekt recensenten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s