Frontaal in de lente

Noteer het alvast in je agenda: op zondagmiddag 22 mei vindt de negende editie van Frontaal plaats in WORM, Rotterdam. Te gast zijn ditmaal o.a. Tjitske Jansen en Write Now! finaliste Else Boer.

De Grote Gast van deze maand, Tjitske Jansen, kennen we onder andere van Koerikoeloem, waarvoor ze de Anna Bijns Prijs ontving. Haar werk laat zich omschrijven als een combinatie van theater, poëzie en proza, en ze gooit hoge ogen met haar betoverende voordrachten.

Else Boer stond niet alleen in de finale van Write Now! 2015, maar publiceert ook op De Optimist, Op Ruwe Planken en op Passionate Platform.

Lotte Dodion is finaliste van de Vlaamse én Nederlandse kampioenschappen Poetry Slam. Begin dit jaar verscheen haar debuutbundel Kanonnenvlees.

Roos van Rijswijk is eveneens recentelijk gedebuteerd met haar roman Onheilig. Ook zij beklimt de 22e het podium, net als de voormalig stadsdichter van Groningen Joost Oomen en Battle MC/Spoken Word artiest Christopher Blok.

Frontaal neemt sinds september 2015 eenmaal per maand op zondag bezit van van WORM, voor een literaire middag vol eigenzinnige, ontroerende en hilarische voordrachten van gevestigde en opkomende schrijvers.

Datum Frontaal editie 9: zondag 22 mei
Aanvang: 14.30 uur
Toegang: v.v.k. €6,- // aan de deur €7,50
Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71 (hoek Witte de Withstraat), Rotterdam

Kaarten: www.worm.org
Meer over Frontaal: www.frontaalpodium.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s