Dobberen en slammen

Op vrijdag 5 augustus is het tijd voor poëzie op Cultureel Terras De Kaaij in Nijmegen. Theaterschip de Zeester opent zijn deuren voor een Poetry Slam met drie taalvirtuozen.

Sander Meij is dichter en redacteur van Passionate Platform, en debuteerde in 2015 met Nieuw eiland. ‘Een veelbelovende dichter, die ook zonder grote woorden intrigerende beelden weet op te roepen.’ Een recensie van zijn dichtbundel lees je hier.

Bernard Wesseling is schrijver, berucht slamdichter en won met zijn debuutbundel Focus de  C. Buddingh’-prijs. Lees voor een voorproefje de recensie van zijn dichtbundel & de dag ligt open als een ei in zijn gebroken schaal.

Ook Pim te Bokkel was genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs. Te Bokkel is een dichter ‘die durft te reiken naar de zon, zonder hierin zichzelf te verliezen, met beide benen stevig op de grond’ aldus de bespreking van zijn derde dichtbundel Dit is hoe een storm ontstaat op Passionate Platform.

Neem je zeebenen mee en kom deze drie op vrijdag 5 augustus onder het genot van een hapje en drankje live in actie bewonderen.

Aanvang: 21.15 uur
Toegang: v.v.k. €6,- // aan de deur €7,50
Locatie: Theaterschip de Zeester Nijmegen, Lindenberghaven 1, 6511 XP, Nijmegen

Kaartjes koop je via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s