Iduna Paalman wint De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd

Afgelopen vrijdag werd Iduna Paalman uitgeroepen tot winnaar van De Grote Lowlands schrijfwedstrijd 2016. Ze mocht haar winnende verhaal Jij lijkt ons perfect voordragen tijdens het literatuurprogramma op Lowlands afgelopen weekend.

Daarnaast wint zij een publicatie in nrc.next, en verschijnt haar verhaal in het digitale Lowlandsboek. Bovendien mag ze in gesprek met een redacteur van Nijgh & Van Ditmar voor schrijftips, en wint ze een masterclass van de Querido-academie.

De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd is georganiseerd door Lowlands, uitgeverij Nijgh en Van Ditmar, en nrc.next. De jury bestond uit: Ellen Deckwitz (juryvoorzitter), Ivo Victoria (literair programmeur van Lowlands) en Elik Lettinga (uitgever bij Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar).

Het winnende verhaal lees je op de website van het NRC Handelsblad. Benieuwd naar meer verhalen van Iduna Paalman? Lees hier haar korte verhaal De schat, dat twee weken geleden verscheen op Passionate Platform!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s