Frontaal #11

De zomerstop is voorbij: op zondagmiddag 18 september is het tijd voor alweer de elfde editie van Frontaal! Te gast dit keer zijn Marnix Peeters en Write Now!-winnares Roos Vlogman.

De Grote Gast deze editie is Marnix Peeters. Deze Vlaamse schrijver maakte naam als muziekjournalist bij Humo, en debuteerde in 2012 met De dag dat we Andy zijn arm afzaagdenVorige maand verscheen zijn roman Kijk niet zo, konijntje, waarin Oscar Van Beuseghem, de verschrikkelijke held uit Natte dozen, opnieuw zijn intrede doet. Oscar leren kennen? Lees hier de eerste twee hoofdstukken uit Natte dozen.

Roos Vlogman won dit jaar de grote finale van Write Now! met haar verhaal Sessie 51, en publiceert onder andere op De Optimist en Passionate Platform.

Sarah Arnolds is webredacteur bij De Gids, en schrijft verhalen en poëzie. Maar dat niet alleen, Arnolds schrijft ook filmscenario’s. Bijvoorbeeld voor de korte films De Hel en Je vriendin koopt een vis op de markt, die werden geselecteerd voor de Gouden Kalf voor beste korte film en beste debuut op het Nederlands Film Festival 2015.

Kortom: Frontaal komt weer met een divers programma. Want naast deze publiekslievelingen beklimmen zondag ook Michiel Cox (theaterschrijver en performer), Wim Paeshuyse (dichter en presentator) en Ianthe Sahadat (onlangs gedebuteerd met haar roman Drijfhout) het podium.

Frontaal neemt sinds september 2015 eenmaal per maand op zondag bezit van van WORM, voor een literaire middag vol eigenzinnige, ontroerende en hilarische voordrachten van gevestigde en opkomende schrijvers.

Datum Frontaal editie 11: zondag 18 september
Aanvang: 14.30 uur
Toegang: v.v.k. €6,- // aan de deur €7,50
Locatie: WORM, Boomgaardsstraat 71 (hoek Witte de Withstraat), Rotterdam

Kaarten: www.worm.org
Meer over Frontaal: www.frontaalpodium.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s