Woordnacht 2016

Deze zaterdag is het tijd voor de tweede editie van Woordnacht: een avond vol literair spektakel in Rotterdam, met een programma bomvol Nederlandse en Vlaamse auteurs.

Op maar liefst veertien locaties is er zaterdag voor iedere cultuurminnende bezoeker wat wils: van lezingen tot exposities, muziek, interviews, debat en performance – er is zelfs een literair diner met Ronald Giphart.

Natuurlijk is er ruimte voor Rotterdams literair talent, met onder andere Raoul de Jong, Ernest van der Kwast en Elfie Tromp op het programma. Daarnaast wordt tijdens Woordnacht het podium vrijgemaakt voor jong talent zoals Write Now-winnares Roos Vlogman, Carmien Michels en Maarten van der Graaff, maar mag je je ook verheugen op grote namen zoals Kristien Hemmerechts, Abdelkader Benali, Charlotte Mutsaers, Christiaan Weijts en Alex Boogers.

Alvast in de stemming komen?

Datum Woordnacht 2016: zaterdag 8 oktober
Tijdstip: 17.00 uur tot 02.30 uur
Toegang:  €15,-
Locaties: Arminius Zalen, WORM Zalen, Parkhotel, Boekhandel v/h Van Gennep, Galerie Christian Ouwens, Galerie Cokkie Snoei, Nostra, De Ridder, Boekhandel Donner, Restaurant & Winebar Vineum, Café de Schouw, Coffeecompany, Panenka

Kaarten: Tickets aan de kassa te halen bij Galerie Christian Ouwens, Donner, Boekhandel v/h van Gennep, of te bestellen via https://woordnacht.stager.nl/web/tickets/86137
Meer over Woordnacht: http://www.woordnacht.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s