Onbederf’lijk Vers

Vanavond staat het centrum van Nijmegen in het teken van Onbederf’lijk Vers: diverse knusse locaties zullen worden omgetoverd tot het podium voor spraakmakende dichters en aanstormende poëzietalenten. Wees erbij, want ze hebben weer een prachtprogramma samengesteld!

In Café Tout staat bijvoorbeeld Jonathan Griffioen voor je klaar, die vorig jaar debuteerde met zijn veelgeprezen dichtbundel Wijk, en ook Roos Vlogman, winnares van Write Now! 2016 mag niet ontbreken.

Prominenten namen als Eva Gerlach, Menno Wigman en Hagar Peeters mag je absoluut niet missen, maar natuurlijk verdient ook Merel van Slobbe, campusdichter van de Radboud Universiteit Nijmegen, een plekje op de bühne. Of proost met Maarten Buser en Dorien Dijkhuis, bekende namen op Passionate Platform die vanavond eveneens op het programma prijken.

Datum: woensdag 27 oktober
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: Gratis
Locatie: Boekhandel Dekker v/d Vegt, Extrapool, Centrale Bibliotheek, Café de Hemel, Boekhandel Roelants en Café Tout in Nijmegen

Voor het volledige programma en meer informatie: http://www.onbederflijkvers.nl/onbederflijkvers-2016.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s