Write Now! 2017

Ben jij tussen de 15 en 24 jaar oud, en wil je je schrijfcarrière een kick-start geven? Vanaf vandaag kun je meedoen aan Write Now! 2017, dé schrijfwedstrijd van Nederland en Vlaanderen!

Inschrijven voor Write Now! kan tot 1 april. De vorm van je tekst staat vrij: verhalen en gedichten zijn welkom, maar ook songteksten, theaterteksten, columns of essays. In april en mei worden alle deelnemers uitgenodigd voor de prijsuitreiking in hun regio, waar bekendgemaakt wordt wie als nummers een, twee en drie met respectievelijk  250, 125 en 75 euro aan boekenbonnen naar huis gaan.

Het juryrapport wordt opgesteld en voorgelezen door de juryvoorzitters van de voorronden. De winnaars van de eerste prijs bij de voorronden gaan door naar de finale in juni in Rotterdam, waar ze kans maken op een MacBook, een schrijfopleiding en eeuwige roem. Onder andere Lize Spit, Marijn Sikken en Jonathan Griffioen deden mee aan de eerdere edities. Meer informatie over de deelname en het inschrijfformulier vind je op de website van Write Now!.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s