Boekpresentatie Vaan nu en De Ramblers gaan uit vissen

Op 18 maart 2017, de 25e sterfdag van C.B. Vaandrager, presenteert studioKers Vaan nu – C.B. Vaandrager met andere ogen, samengesteld door Erik Brus. Tegelijkertijd wordt De Ramblers gaan uit vissen (Lebowski) met de mooiste verhalen van Vaandrager ten doop gehouden.

De bij vlagen succesvolle maar vaak ook onbegrepen Rotterdamse schrijver is na zijn dood uitgegroeid tot een ware cultheld en staat nu net als collega’s Hans Sleutelaar, Armando en Hans Verhagen bekend als een vernieuwer in de Nederlandse letteren.

Naast niet eerder gepubliceerd werk van Vaandrager bestaat Vaan nu uit teksten van dichters die zich door hem lieten beïnvloeden, historisch beeldmateriaal en bijdrages van hedendaagse schrijvers en dichters — onder anderen Willem Thies, John Schoorl, Menno Wigman, Leonor Faber-Jonker, Ramona Maramis, Jesse Laport en Sander Meij, redacteur van Passionate Platform.

Het tweede Vaan-boek dat deze dag verschijnt, De Ramblers gaan uit vissen, verzamelt korte verhalen van Vaandrager, waaronder zijn veelgeprezen novelle Leve Joop Massaker.

Datum: zaterdag 18 maart
Aanvang: 17.00 uur.
Locatie: boekhandel v/h Van Gennep, Rotterdam

uitnodiging Vaan nu - De Ramblers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s